Arbëri

Ahmetaj: Jemi në përfundim të pranimit të materialit të ndjeshëm

 

Shefi i Sekretariatit të KQZ-së, Burim Ahmetaj ka thënë se procesi i pranimit të materialit të ndjeshëm është duke shkuar normalisht.

Ai për KTV-në ka thënë se ka filluar rreth orës 2 të mëngjesit dhe tashmë janë në përfundim të procesit.