Arbëri

Paralajmërohet ngritje e përditshme e çmimit të derivateve deri në janar

Foto: Koha
 

Fadil Berjani nga Shoqata e Naftëtarëve të Kosovës ka paralajmëruar se në vend dhe në botë do të ketë vazhdimisht ngritje të çmimit të karburanteve deri në janar.

Sipas tij, edhe pse në Kosovë ka pasur ngritje të konsiderueshme të çmimit të naftës e benzinës, “qytetarët e Kosovës po shërbehen me çmimet më të lira të naftës në rajon”.