Arbëri

Lejohen vizitat familjare në burgje

 

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se nga 28 tetori do të lejohen vizitat familjare në burgje.

Lejohen dy të rritur dhe dy fëmijë për të vizituar një të burgosur.