Arbëri

Moti sot, maksimalja deri në 15 gradë Celsius

 

Mëngjes i ftohtë dhe mesditë me diell do të vazhdojë të mbizotërojë edhe sot në Kosovë.

Moti do të jetë i qetë, pa të reshura kjo vije si rezultat i masave të ajrit me presion të lartë atmosferik.