Arbëri

Qeveria miraton projekt-rregulloren që regjistrimi i veturave të bëhet pa pasur nevojë të paguhet tatimi në pronë

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Qeveria e Kosovës ka miratuar projekt-rregulloren që i mundëson qytetarëve regjistrimin e veturave pa e paguar tatimin në pronë.

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati në mbledhjen e sotme të ekzekutivit tha se shfuqizimi i udhëzimit administrativ do të mundësojë regjistrimin më të lehtë dhe më shumtë të veturave.