Arbëri

Gratë nga Kosova, Kroacia dhe Bosnja protestojnë në New York kundër krimeve serbe

 

Me moton “Rally fot her justice”, para konsullatës së Serbisë në New York sot do të protestojnë komuniteti shqiptar bashkë me komunitetin korat dhe atë boshnjakë.

Gratë nga Kosova, Kroacia e Bosnja dhe Hercegovina nëpërmjet kësaj proteste kërkojnë drejtësi për dhunën seksuale që ushtruan kriminelët serbë.