Arbëri

7 ekipe mobile në 7 qytete të Kosovës për vaksinim anti-Covid

 

Sot dhe nesër, në shtatë qytete të Kosovës, qendra rajonale, do të ketë ekipe mobile për të vaksinuar qytetarët për COVID-19.

Ministria e Shëndetësisë ka thënë se kjo është edhe një mënyrë për t’iu gjetur qytetarëve më afër në mënyrë që të kryhet vaksinimi. Ndërkohë qendrat e vaksinimit do të vazhdojnë të jenë të hapura çdo ditë.