Arbëri

Kritikohet shpallja e rezultateve në Han të Elezit pa vendim të Supremes

 

Eugen Cakolli nga KDI-ja ka thënë se KQZ-ja nuk duhet dhe nuk ka të drejtë t'i shpallë rezultatet përfundimtare në komuna ku ende nuk është ezauruar afati ligjor për ankesë në Gjykatën Supreme.

Ai ka thënë se që sipas vendimit të PZAP-së ky afat është 24 orë.