Arbëri

Hoti merr meritat për rritjen ekonomike që shënoi vendi pas largimit të tij

 

Ish-kryeministri Avdullah Hoti, ka “reaguar” pas publikimit të shifrave nga kryeministri Albin Kurti për rritje ekonomike.

Sipas Kurtit janë rritur eksportet me 60 për qind, aktivitetet 30 për qind dhe të hyrat buxhetore me 34 për qind. E rritja ekonomike sipas Bankës Botërore.