Arbëri

Kurti: E kemi gjetur Ministrinë e Bujqësisë me 40 milionë euro obligime financiare

FOTO: Alban Bujari/KOHA
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se e kanë gjetur Ministrinë e Bujqësisë me 40 milionë euro obligime financiare ndaj fermerëve dhe do ta nisin vitin 2022 me zero obligime financiare.

Kurti tutje ka thënë se pas tetë viteve pa strategji, tashmë Qeveria e tij ka hartuar një strategji për zhvillimin e bujqësisë për vitet 2021-2027 dhe atë të pylltarisë për vitet 2021-2031.