Arbëri

Ekzekutohet pagesa e shtesave për rreth 86 mijë fëmijë për muajin tetor

 

Të premten është ekzekutuar pagesa e shtesave për fëmijë, për rreth 86 mijë përfitues për muajin tetor, ka bërë të ditur ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati.

Murati ka thënë se pas ka pasur një fluks të madh aplikimesh, pas zgjerimit të masës për shtesat e fëmijëve.