Arbëri

Ekzekutohet pagesa për lehonat që kanë aplikuar në tetor

Foto: Ilustrim
 

Ministria e Financave dhe Transfereve ka ekzekutuar të mërkurën pagesën për 2,230 lehona përfituese që kanë aplikuar gjatë muajit tetor.

Ministri Hekuran Murati ka bërë të ditur ndërkohë se të enjten do të ekzekutohet pagesa e dytë edhe për lehonat që kanë aplikuar më herët, dhe tashmë janë në sistem.