Arbëri

Ibrahimi: Duhet të vendosen kritere të reja për balotazhin

 

Kryetari i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi, ka thënë se ka ardhur koha që të shqyrtohet Ligji për Zgjedhjet Lokale dhe të bëhen ndryshime sa i përket balotazhit.

Ibrahimi ka thënë në “Zgjedhjet në KOHË” të KTV-së se duhet të përcaktohen kritere të reja për balotazhin, pas në çdo zgjedhje lokale po shkojnë shumë komuna rundin e dytë.