Arbëri

PDK-ja nis festën në Drenas

 

Partia Demokratike e Kosovës ka nisur festën në Komunën e Drenasit, duke pretenduar se kandidati Ramiz Lladrovci ka mposhtur Driton Ajazin nga Demokratët për Drenasin. Anëtarë dhe simpatizantë janë mbledhur në selinë PDK-së.

KOHA do t’iu mbajë të informuar më tej.