Arbëri

Me ndryshime ligjore synohet të parandalohen rastet sikur ai i “gylenistëve”

Kur janë bërë gati katër vjet prej kur Kosova arrestoi dhe dëboi gjashtë shtetas turq, që Ankaraja zyrtare i akuzonte për “gylenistë”, Qeveria ka ndërmarrë nismë ligjore për të mos lejuar përsëritjen e rasteve të këtilla.

 
Ky tekst është Premium por sot mund ta lexoni pa pagesë!

Kur janë bërë gati katër vjet prej kur Kosova arrestoi dhe dëboi gjashtë shtetas turq, që Ankaraja zyrtare i akuzonte për “gylenistë”, Qeveria ka ndërmarrë nismë ligjore për të mos lejuar përsëritjen e rasteve të këtilla.

Një komision hetimor parlamentar gjeti se ishin bërë 31 shkelje ligjore me këtë rast.