Arbëri

PDK: Votat e ardhura nga diaspora ishin të manipuluara

 

Partia Demokratike e Kosovës thotë se e ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Supreme për votat në Dragash.

Sipas PDK-së Supremja konfirmoi “se votat që kishin ardhur me postë për Komunën e Dragashit ishin të manipuluara me qëllim të deformimit të rezultatit zgjedhor dhe cenimin e vullnetit të mijëra qytetarëve të Dragashit të cilët më 14 nëntor përmes një procesi fer e demokratik rizgjodhën Shaban Shabanin kryetar për mandatin e ri katërvjeçar”.