Arbëri

Avokati i Popullit shpreh keqardhje që institucionet nuk ofruan mbrojtje për Kujtim Veselin

 

Në ditën e dytë e Samitit për antigjipsizëm, u organizua paneli i diskutimit “Bashkëpunimi ndërsektorial, qasja në drejtësi dhe antigjipsizmi zbërthyer përmes rastit të Kujtim Veselit”.

11-vjeçari ishte gjetur i vdekur në Fushë-Kosovë më 11 korrik të vitit 2019, ku për muaj me radhë u dhunua seksualisht.