Arbëri

Reforma zgjedhore po mbetet në letër

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Partitë politike në vend vazhdimisht shprehen të gatshme për ta iniciuar reformën zgjedhore, por që gjetja e modalitetit po bën që procesi të mos shkojë deri në fund.

Lëvizja Vetëvendosje (LVV) dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) thonë se janë të gatshme t’i adresojnë këto përmirësime në Ligjin për Zgjedhje, por që kjo u mbetet liderëve politikë.