Arbëri

30 pacientë post-COVID në spitalet e Kosovës

 

Bazuar në raportin ditor nga klinikat COVID në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme, në trajtim janë 14 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 30 të tjerë post-COVID,

Me oksigjeno-terapi janë 14 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv.