Arbëri

Në SHSKUK po trajtohen 35 pacientë të prekur nga koronavirusi

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim janë 35 pacientë, 12 prej tyre të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 23 të tjerë post-COVID, pasi kanë kaluar koronavirusin.

Me oksigjeno-terapi janë 13 pacientë, kurse nuk ka pacientë në mjekim intensiv.