Arbëri

Mërgimtari pas 30 vjetëve vjen në Kosovë për ta festuar 28 Nëntorin

 

Mërgimtari Tahir Shabani, thotë se për herë të parë pas 30 vjetëve po e feston 28 Nëntorin në Kosovë.

Ai thotë se në Kosovë vjen për pushime, por se është hera e parë që gjendet këtu për ta festuar 28 Nëntorin. Shabani është aktivist dhe kryetar i shoqatës “Yjet e Kosovës” në Gjermani.