Arbëri

Vuçiq: Po të kishim përmendur formimin e Serbisë së madhe, do të më varnin

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka takuar sot në Beograd presidentin e Sllovenisë, Borut Pahor.

Pas takimit, Vuçiq iu referua “heshtjes” së BE-së lidhur me deklaratat nga udhëheqësit e Kosovës dhe Shqipërisë për bashkimin kombëtar.