Arbëri

Radikalizmi nuk konsiderohet si kërcënim i madh i sigurisë në Kosovë nga akterët lokalë

 

Radikalizmi i frymëzuar nga religjioni nuk konsiderohet një kërcënim i madh i sigurisë në Kosovë nga akterët lokalë.

Kështu thuhet në një hulumtim të bërë nga organizatat CBM dhe KIP, me mbështetje financiare nga Ambasada e Holandës në Kosovë.