Arbëri

Tre të vdekur dhe 195 të infektuar me COVID-19 sot në Shqipëri

 

Ministria e Shëndetësisë ka bërë bilancin e 24 orëve të fundit për situatën epidemiologjike në Shqipëri nga Covid-19.

Pas testimit të 1664 mostrave kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 195 qytetarë, shumica prej tyre në kryeqytet, Fier e Durrës.