Arbëri

Osmani: Viktimat e tragjedisë së Bullgarisë mbërrijnë të enjten

 

Ministri i Jashtëm, Bujar Osmani, ka bërë të ditur se viktimat e tragjedisë së Bullgarisë mbërrijnë në Maqedoni ditën e enjte më 2 dhjetor 2021.

Transporti do të organizohet me avion të Republikës së Bullgarisë deri në aeroportin e Shkupit dhe më pas do të vijohet me protokollet shtetërore.