Arbëri

Kosova mund të paguajë çmim të lartë me COVID-19, paralajmërojnë ekspertët austriakë

 

Stefan Thurner dhe Peter Klimek, dy ekspertë austriakë shëndetësorë, kanë treguar rreziqet me të cilat mund të përballet Kosova në luftën e saj me COVID-19, edhe pse aktualisht është ndër vendet me rezultatet më të pakta të rasteve të reja.

Në një shkrim të “DerStandard” në Austri për infektimet ditore, Kosova vlerësohet se ka numër tejet të vogël të rasteve të reja, por se rreziqet janë që nëse s’përcillet me masat e duhura gjithçka mund të përmbyset.