Arbëri

Në Shqipëri një person ka marrë katër doza të vaksinës anti-COVID

 

Altin Hazizaj ka treguar se ai është nga shqiptarët e pakët që ka marrë katër doza të vaksinës anti-COVID.

Ai ka marrë dy doza të vaksinës kineze Sinovac, si dhe më pas edhe dy doza të vaksinës Pfizer.