Arbëri

Osmani: Do të kujdesem që trashëgimia politike e miqësitë e krijuara nga presidenti Rugova të kultivohen më tej

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se do të kujdeset maksimalisht që trashëgimia politike dhe miqësitë e krijuara nga presidenti historik Ibrahim Rugova të kultivohen edhe më tej.

Osmani ka shkruar në ditëlindjen e ideatorit Rugova.