Arbëri

Kosova s’ia lejon hyrjen Petkoviqit

 

Drejtorit të të ashtuquajturës zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, s’i është lejuar hyrja në Kosovë, ka njoftuar Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës.

Siç ka bërë të ditur Zyra për Informim e MPJD-së, kërkesa ka qenë që ai ta vizitojë Kosovën më 2 dhe 3 dhjetor, por që kjo kërkesë s’i është miratuar.