Arbëri

Ngritët flamuri i zbritjeve në Viva Fresh Store

 

Gjiganti i marketeve Viva Fresh Store për ditëlindjen e saj të 18-të, ka përgatitur MEGA Aksione e MEGA Zbritje të paimagjinueshme, GRATISA dhe shumë GRATISA si dhe deri në -75 % ZBRITJE në shumë e shumë produkte tjera…

 
Për DITËLINDJEN tonë të 18-të, ngritët FLAMURI i MEGA Aksioneve e MEGA Zbritjeve! 🚩🎊🎁

Për DITËLINDJEN tonë të 18-të, ngritët FLAMURI i MEGA Aksioneve e MEGA Zbritjeve! 🚩🎊🎁

Posted by Viva Fresh Store on Monday, November 29, 2021