Arbëri

Komisioni shqyrton buxhetin në lexim të dytë, Muratit i kërkohet rritja e buxhetit për RTK-në

FOTO: KP
 

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere me shumicë votash ka miratuar pjesën tekstuale të Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për vitin 2022 i planifikuar 2 miliardë e 748 milionë euro.

Megjithatë pati kritika nga nënkryetari i Komisionit, Mërgim Lushtaku për uljen e buxhetit për transmetuesin publik, RTK-në.