Arbëri

Krasta s’sheh që pushtetet po punojnë për bashkim kombëtar: Ka veç deklarata

 

Gazetari dhe moderatori i njohur shqiptar, Adi Krasta, ka thënë se liderët shtetërorë të Kosovës dhe Shqipërisë kanë vetëm deklarata dhe jo punë praktike për bashkimin kombëtar.

Pak ditë pasi në mbledhjen e dy qeverive, kryeministrat Albin Kurti e Edi Rama u shprehën se bashkimi kombëtar do të ndodhë, por se për një çështje të tillë s’mund të vendoset data se kur, Krasta ka thënë se “e vërteta është që ata s’punojnë fare përveç deklaratave”.