Arbëri

Kërkohet që viktimave të dhunës në familje t’u ofrohen shërbime adekuate

dhuna ne familje
Foto: ZKM
 

Në takimet me organet policore të sektorit kundër Dhunës në Familje u kërkua që viktimave t’u ofrohen shërbime adekuate.

Kryeministri Kurti tha se dhuna ndaj grave dhe vajzave nuk është çështje private, por e sigurisë publike dhe shoqërore, andaj sipas tij duhet reagimi i të gjithëve.