Arbëri

Postimi i fundit i Doles në Twitter: Zoti e bekoftë SHBA-në dhe Kosovën

 

Është bërë e ditur se ka vdekur në moshën 98-vjeçare, ish-senatori amerikan, Bob Dole. Dole njihet si mik i shqiptarëve, derisa në postimin e fundit të bërë në rrjetin social Twitter, ish-senatori kishte uruar që Zoti ta bekojë SHBA-në dhe Kosovën.

Image

Postimi i fundit i ish-senatorit amerikan në Twitter