Arbëri

Ibishi: Gratë dhe vajzat e komuniteteve pakicë s’janë të përfshira në tregun e punës

 

Senat Ibishi nga Organizata “Zëri i romëve, ashkalive dhe egjiptianëve” ka thënë se gratë dhe vajzat nga këto komunitete nuk janë të përfshirë në tregun e punës.

Sipas tij, një ndër faktorët kyç është edhe mosarsimimi i tyre.