Arbëri

Roli i Senatorit Bob Dole në pavarësinë dhe shtetndërtimin e Kosovës

Foto: Reuters
 

Në Uashington, vdiq në moshën 98-vjeçare senatori Bob Dole. Para pak kohësh ai kishte njoftuar se vuante nga kanceri në mushkëri.

Bob Dole njihet si një personalitet që pati mjaft ndikim në jetën politike të Shteteve të Bashkuara.