Arbëri

Paraqitja e provimeve bëhet pa pagesë

 

Lëvizja Studentore për Barazi, “Studim, Kritikë, Veprim”, ka njoftuar se provimet që paraqiten për herë të dytë e tutje do të jenë pa pagesë.

Më 15 nëntor, siç njoftoi SKV, ka dorëzuar në MASHTI kërkesën për heqjen e pagesave për ata që paraqesin provimet për herë të dytë e tutje, dhe të martën kanë marrë konfirmimin se pagesat janë hequr.