Arbëri

MMPHI-ja thotë se po punohet në menaxhimin e deponive

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu nuk ka raportuar në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike, raporton Ekonomia Online.

Ne vend të tij, ka raportuar zv.ministrja Linda Çavdarbasha lidhur me mbledhjen, trajtimin dhe asgjësimin e mbeturinave komerciale.