Arbëri

Vela: Pas festave të fundvitit mund të ketë rritje të rasteve me COVID-19

 

Nga e enjtja, në Kosova do të fillojë administrimi i dozës së tretë të vaksinës kundër COVID-19 në popullatë.

Eksperti për menaxhimin e pandemisë në MSH, internisti Driton Vela, ka thënë se Kosova është e përgatitur pasi në stoqë ka mjaftueshëm vaksina dhe pjesa tjetër e menaxhimit i përket ministrisë dhe punës në terren për t’i nxitur qytetarët për ta marrë dozën e tretë.