Arbëri

​Kurti: Duam marrëveshje ligjërisht të obligueshme Kosovë-Serbi

 

Kryeministri Albin Kurti ka folur rreth arritjes së një marrëveshje të mundshme finale me Serbinë në kuadër të procesit të dialogut në Bruksel.

Ai ka thënë se dëshirojnë të kenë një marrëveshje ligjërisht të obligueshme, e cila definon statusin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë duke pasur njohje reciproke.