Arbëri

Kosova e Shqipëria nënshkruajnë marrëveshjen për abetaren e përbashkët

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë e Inovacionit (MASHTI), Arbërie Nagavci, ka nënshkruar marrëveshjen me homologen e saj nga Shqipëria për abetaren e përbashkët.

Nagavci deklaroi se bashkëpunimet në fushën e arsimit, shkencës e kulturës janë të domosdoshme, duke përmendur se është e lumtur që abetarja do të përdorët nga fëmijët e Kosovës dhe të Shqipërisë.