Arbëri

Farrar: Kosova po e mban nën kontroll gjendjen epidemiologjike me COVID-19

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me ministrin e Shëndetësisë, Rifat Latifi dhe ish-ministrin e këtij dikasteri, Arben Vitia, ka mbajtur një takim virtual me Sir Jeremy Farrar – ekspert botëror për menaxhimin e pandemisë COVID-19.

Siç bëhet e ditur nga Zyra e Kryeministrit, Sir Jeremy ka ofruar ekspertizën e tij se si Kosova duhet të përgatitet për variantin Omicron, i cili po përhapet me shpejtësi në shumë vende të botës.