Arbëri

Ministri i Mbrojtjes ndan medalje për familjen e Adem Demaçit

 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka ndarë mirënjohje për familjen e Adem Demaçit, të enjten.

Përmes Facebookut, Mehaj e kujtoi Demaçin dhe familjen e tij si të pamposhtur që bashkë rrugëtuan me sfida të mëdha deri në fitoren përfundimtare.