Arbëri

Pamje nga punimet që po bëhen brenda Termocentralit Kosova B

 

Koorporata Energjetike e Kosovës ka publikuar pamje nga vizita që kryeshefi ekzekutiv i kësaj koorporate, Nagip Krasniqi, i ka bërë Termocentralit Kosova B, sot.

Në videot e publikuara shihet Krasniqi teksa njihet nga afër me punimet që po bëhen në njësinë prodhuese të bllokut B-2 të TC Kosova B, dhe rreth ecurisë së punimeve nga stafi menaxhues i këtij termocentrali.