Arbëri

Molliqaj ftohet nga Policia, shkak konferenca për krizën energjetike

 

Kreu i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj, ka thënë se është ftuar nga Policia e Kosovës për t’i dorëzuar dyshimet e pyetjet e ngritura ditë më parë, në një konferencë për energjinë elektrike.

Molliqaj shkroi në Facebook se i fton njohësit e fushës së energjisë, punëtorët e KEK-ut e KEDS-it dhe qytetarët që kanë informacione, t’i dorëzojnë te ai.