Arbëri

Murati: Vendi ka shënuar rritje rekorde të të hyrave, jemi përballur me tri kriza globale

Foto: KOHA
 

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka deklaruar se sivjet Qeveria është përballur me tri kriza: krizën e pandemisë së COVID-19, inflacionin apo rritjen e çmimeve dhe krizën energjetike. Sipas tij, të tri këto kriza ishin globale, duke theksuar se për të tria është punuar.

Murati në një konferencë para mediave deklaroi se vendi ka shënuar rekord të të hyrave, me 2.2 miliardë euro, duke tejkaluar shifrën e 10 për qind të fitimit.