Arbëri

Vishaj: Masat rigoroze janë të domosdoshme

 

Drejtori i Klinikës Infektive, Arben Vishaj, ka njoftuar se masat rigoroze janë të domosdoshme për parandalimin dhe kontrollin e infeksionit.

Ai thotë se doza e tretë përforcuese duhet të merret, duke shtuar se varësisht nga situata epidemiologjike mund të merret vendim edhe për dozën e katërt.