Arbëri

Ministri i Shëndetësisë paralajmëron shtrëngim të masave

 

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, ka thënë se ndonëse situata me pandemi në Kosovë është stabile dhe Kosova qëndron në këtë aspekt më së miri në Evropë, prapë ai ka thënë se në ditët në vazhdim do të shtrëngohen disa masa më tepër.

Latifi ka folur për KTV-në pas mbledhjes së Komitetit për menaxhimin e pandemisë.