Arbëri

“Pastrimi” bën thirrje që të paguhen faturat, përndryshe pamundësohet shërbimi

 

Kompania “Pastrimi” ka bërë thirrje për pagesë të mbeturinave pasi thotë se mospagesave e faturave të mbeturinave dhe borxhi i grumbulluar tani e sa vite ka dëmtuar financiarisht buxhetin e kompanisë.

Në një deklaratë kjo kompani ka thënë se borxhi i klientëve deri më 31 dhjetor të vitit të kaluar është 19,654,972.18 €.