Arbëri

Rama: Garantojmë bonusin e bebes edhe për këtë vit

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama tha sot se edhe këtë vit qeveria do të garantojë bonusin për çdo fëmijë që vjen në jetë, në Shqipëri apo jashtë, që regjistrohet në vendin amë.

Kreu i qeverisë shprehet se “43,581 fëmijë të lindur gjatë vitit që sapo lamë pas, bashkë me mbarësinë dhe gëzimin e papërshkrueshëm, kanë sjellë për familjet e tyre edhe bonusin e bebes”.